loading...
контакти | за нас | новини
национален телефон
за информация:

0700 17 112
НАЧАЛОСПЕШНО ДОСИЕРАЗШИРЕНО ДОСИЕОТСТЪПКИ ПРИ ПАРТНЬОРИONLINE ПРОДАЖБИЦЕНИ

НОВИНИ

Това са новини, свързани с дейността на Ehelp. Изберете всяко от заглавията, за да прочетете повече информация:

-

Какво ни спира да окажем първа помощ на пострадал

20.01.2015 15:46:21

Много погрешни схващания понякога провокират хората да не оказват помощ, когато това е необходимо. По-долу ние разглеждаме подробно някои от причините да не се помага. Има също така и полезни съвети и отговори на всички въпроси, които могат да се зададат.

целия текст на новината »

-

В случай на инцидент

13.01.2015 11:21:23

Действай, като окажеш първа помощ  Ако сте изправени пред спешен случай и не сте сигурни какво да направите,  направете само това, за което сте обучен и уверен да направите. Обадете се на  службите за спешна помощ, ако имате някакви съмнения.  По време на злополука  Останете спокойни при спешна ситуация    Дори и като обучен помощник е нормално да бъдете стресиран, когато трябва  да  окажете първа помощ.

целия текст на новината »

-

Спешно здравно досие стана част от програмата на престижен симпозиум

24.11.2014 12:29:46

Презентация на тема: Спешно здравно досие - спасява човешки животи, изнесе Владимир Тодоров, Председател на УС на Българска асоциация на пострадали при катастрофи. Представянето на Тодоров беше част от тридневния  Първи травма симпозиум: „Травма, Шок, Сепсис" у нас, организиран от Българското дружество по Спешна медицина, УМБАЛСМ „Н. И.

целия текст на новината »

-

„Ихелп“ подкрепи инициативата "Движение без риск".

11.11.2014 12:31:51

„Ихелп“ ООД  подкрепи Празника по пътна безопасност, проведен в Деня на народните будители в София от инициативата "Движение без риск". Спешното здравно досие може да спаси мнозина при ПТП, убеден е Владимир Тодоров от Асоциацията на потрадали при катастрофи. Любителите на автомобилите имаха възможност да премерят сили с пътни полицаи, застрахователи и журналисти в майсторското управление на автомобили, в смяната на гуми и в решаването на листовки.

целия текст на новината »

-

Болниците в Кърджали и Комотини с общ план за действие при ПТП

29.07.2014 14:07:23

Програма за Европейско териториално сътрудничество „Гърция-България 2007-2013 г.” Програмата е съфинансирана от ЕФРР и  национално съфинансирана от участващите държави Многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Ат. Дафовски“ АД, гр. Кърджали е бенефициент по проект „Засилване на сътрудничеството между болниците и медицинския персонал в Комотини и Кърджали за техния най-добър отговор в случай на спешни случаи с фокус върху автомобилни катастрофи /MediciNet“, одобрен за финансиране по Програмата за Европейско териториално сътрудничество „Гърция-България 2007-2013 г.“ съгласно сключен Договор № В2-13.02.

целия текст на новината »

-

Три нови трансплантации за 2014 година

08.07.2014 11:54:24

  На 4 юли 2014 г. в МБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ Велико Търново 44-годишен мъж изпада в мозъчна смърт и е кондициониран за донор. Близките взимат благородното решение да бъде спасен животът на тежко болни пациенти.               Чернодробната трансплантация и двете бъбречни трансплантации са извършени в Университетска болница „Лозенец“.

целия текст на новината »

-

Демонстрация по проект „Активна грижа”

18.06.2014 13:14:54

Проектът е публично-частно партньорство на БЧК и сдружение „Клуб Активна сигурност" на „Лев Инс“, „Спешно здравно досие“ (ehelp.bg) и други неправителствени организации. В разигралата се ситуация участват – такси, мотор, линейка и хеликоптер. С използването на „Спешно здравно досие“, в случая – пациент с диагноза „пейсмейкър“, се демонстрира прилагането на бърза и адекватна реакция на медицинските екипи.

целия текст на новината »

-

Младите шофьори със здравно досие

10.06.2014 16:25:30

целия текст на новината »

-

Таня Андреева: От Брюксел сме извоювали над 140 млн. лв. за Спешната помощ

03.06.2014 12:39:01

Спешната помощ е фокус в споразумението за партньорство с Европейския съюз, над 140 милиона сме извоювали от Брюксел. Това обяви в сутрешния блок на Би Ти Ви министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева.Над 20 милиона лева от бюджета ще влязат в Спешната помощ - за оборудване, линейки и подобряване на условията на труд, обясни д-р Андреева. Тя обеща, че заплатите в Спешната помощ ще бъдат увеличени.Медиците от столичната Спешна помощ днес посрещат с жива верига новия си шеф, информира БНТ. За временно изпълняващ длъжността беше назначен директорът на Националната здравна инспекция за Софийска област д-р Александър Златанов.

целия текст на новината »

-

УМБАЛ „Александровска” организира безплатни прегледи за рак на кожата

12.05.2014 10:33:07

На 14 май (сряда), УМБАЛ „Александровска” отново ще бъде един от центровете на ІХ-та Национална кампания за скрининг и профилактика на кожния рак "ЕВРОМЕЛАНОМА 2014", която се провежда по инициатива на Европейската асоциация по дерматология и венерология и Българското дерматологично дружество. Това съобщиха от пресцентъра на болницата. Кампанията се организира с цел да се повиши общественото внимание към кожния рак, чиято заболеваемост показва постоянни тенденции към нарастване.

целия текст на новината »


1   2   3   4  

В ПАРТНЬОРСТВО С: Българска асоциация на пострадали при катастрофи Българска асоциация за закрила на пациентите Български червен кръст Съюз на българските автомобилисти Министерство на здравеопазването
Изпълнителна агенция по трансплантация
Европейски интернационален портал От ВАС за ВАС  -  European portal From YOU for YOU international